Welina mai i kēia pūnaewele!
  • neye

Hoʻonaʻauao Kūikawā Hazard

Hoʻonaʻauao Kūikawā Hazard
Eia nā kau hoʻomaʻamaʻa e pono ai ka poʻe hana no nā pōʻino kikoʻī:

Hoʻomaʻamaʻa Asbestos: Aia kekahi mau pae like ʻole o ka hoʻomaʻamaʻa asbestos me ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka Asbestos Abatement, ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka Asbestos Awareness, a me ka hoʻomaʻamaʻa Asbestos Operations a Maintenance.ʻO nā limahana e pono e loaʻa i kēia hoʻomaʻamaʻa ʻana nā limahana i ʻike ʻia i ka asbestos a me nā limahana i ʻike ʻia i ka asbestos.
Laka/TagoutHoʻomaʻamaʻa: Pono e aʻo ʻia nā limahana e mālama a lawelawe paha i nā kaʻina hana lockout/tagout kūpono.
Hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā lako pale pilikino: ʻo nā limahana i koi ʻia e ʻaʻahu i ka PPE a i ʻole ke hāʻawi i ka PPE i ka wā e hana ana me nā pōʻino pono e loaʻa i ka hoʻomaʻamaʻa.E komo ana kēia aʻo ʻana i ke kaʻina hana o ke kau ʻana a me ka wehe ʻana i ka PPE, pehea e mālama ai a mālama i ka PPE, a me nā palena o PPE.
ʻO nā kaʻa kaʻa ʻoihana ikaika: pono e loaʻa i kēlā me kēia limahana e hana i ka forklift ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā kaʻa kaʻa ikaika.Aia kēia hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā kumuhana e like me ke ʻano o ka ʻili, ka hoʻoponopono ʻana i nā mea hele wāwae, nā ala haiki, a me nā mea hou aku.
Ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka hāʻule ʻana: Pono nā limahana i ʻike ʻia i kahi kiʻekiʻe a i ʻole hiki ke hāʻule i ke aʻo ʻana i nā lako pale hāʻule.
No ka papa inoa piha o nā koi hoʻomaʻamaʻa, e ʻoluʻolu e nānā i ka puke alakaʻi o OSHA ma nā Koina Hoʻomaʻamaʻa ma nā Kūlana OSHA.

未标题-1


Ka manawa hoʻouna: Oct-08-2022